Andorra-sida hade forlorat sina fotbollstrojor

Andorra-sida hade förlorat sina fotbollströjor Bellamy den femte högsta
Det var mer av en fest än en fotbollsmatch ibland som den walisiska allmänheten visade sig hälsa på sina hjältar på en natt när Chris Colemans sida firade sin kvalifikation för nästa sommar EM-finalen med en seger som inte var lika underhållande som Joe Ledleys dansar efter den slutliga visselpipan i Bosnien-Hercegovina på lördag.
Ett tag var det i fara för att bli en del av ett anti-climax som Wales, 72 timmar efter att ha säkrat sin plats i Frankrike, huffed och puffed utan framgång mot en Andorra-sida som fotbollströjor barn hade förlorat sina tidigare 53 matchande matcher och tillbringade dagen för spelet springer runt en Sports Direct-butik.
Öppningsmålet kom äntligen dock i 51: e minut när Aaron Ramsey var perfekt placerad för att sopa hem ett närliggande, vänsterfotat skott. Från det ögonblicket kommer några bekymmer att Andorra – som rankas 205 i världen – kan våga dämpa stämningen i den walisiska huvudstaden försvunnit.
Gareth Bale, inspirationen och drivkraften bakom detta återuppbyggande lag, gav passande till det andra med sitt 19: e internationella mål för att rita nivå med Craig Bellamy som fotbollströjor barn den femte högsta Wales-scorer hela tiden. Vid det skedet hade hemmaförsörarna gått igenom sin fulla repertoar av låtar om och om igen – stärka dig själv, Frankrike, eftersom det är en lång lista – och det var också en omrörande återgivning av Land av mina Fäder.
I själva verket var sången, som började med Super Furry Animals på förhand, bättre än fotbollen under långa perioder. Inte så att poängen eller prestationen var särskilt viktig på en kväll när hemmafruarna var mer intresserade av att erkänna prestationerna från chefen och spelarna.

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *