fire forsvarere vej inden fodboldtrojer

fire forsvarere vej inden fodboldtrøjer at forsøge hæve
Sevilla tog kontrol over Gruppe E i UEFA Champions League med en behagelig 3-0 sejr over Maribor på Ramon Sanchez Pizjuan.
Det var en behagelig aften for de andalusere, der var i kontrol hele tiden og i sidste ende var værd at vinde 3-0, hvor Wissam Ben Yedder greb sig til et Champions League-hatrick.
Ben Yedder arbejdede målmanden igen 15 minutter senere, da han undslippede sin markør ved et hjørne, før han gik målfordeling, men Handanovic reagerede godt for at få sin højre hånd op for at holde indsatsen ud.
Ben Yedder gjorde endelig gennembrudet seks minutter senere, men da målet kom, behøvede han ikke engang at slå Handanovic, da Joaquin Correa allerede havde gjort alt det hårde arbejde for ham. Argentineren plukket bolden tæt på højre sidelinie og løb ved Maribors forsvar, der slog fire forsvarere Fodboldtrøjer på vej, inden man begik målmanden og forlod Ben Yedder den enkleste af målene for at bryde dødgangen.
Ben Yedder fordoblede hans tally i 38 minutter, da Franco Vazquez spillede et pænt forbi bag Maribor-forsvarerne, som franskmannen låsede på. Endnu gjorde Handanovic det vanskeligt for ham og fik en fod i skuddet, men han kunne ikke benægte Ben Yedder denne gang, og bolden ramte stolpen, inden han kom ind.
Lige efter timemærket skulle Ben Yedder have haft sit hattrick, da Vazquez fandt ham i rummet inde i straffesparket, men endnu en gang kom Handanovic ud hurtigt og kunne blokere sit skud.
I det 80. minut havde Jesus Navas en fantastisk mulighed for at sikre gevinsten, da han opsnappede en løs bold, som derefter blev spillet på hans vej af Ben Yedder. Navas viste stor sorg ved at Fodboldtrøjer forsøge at hæve sit skud over målmanden, men han fik lidt for meget på det, og det skød af baren, inden han gik over.
Inden for få minutter blev Sevilla afleveret en anden gylden mulighed for at sikre gevinsten, da Aleks Pihler fouled Sebastien Corchia inde i kassen og dommeren pegede lige til stedet. Ben Yedder og Handanovic gik igen til hovedet, og det var franskmanden, der kom ud på toppen, der scorede til målmændene tilbage for at sikre sit hattrick og de tre point for værterne.
Næste op til Sevilla bliver den lange tur til Spartak Moskva, der har to point fra deres første to spil efter at have trukket med Maribor og Liverpool. For Maribor er det et hjemmespil mod Liverpool, der også er på to point efter at have tegnet med Sevilla og Spartak.

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *